Osim mlađih pionira, proteklog su vikenda na turnir bili tići i papaline.


Od četvrtka do nedjelje bili smo gosti u Banjolama kod Pule na međunarodnom turniru na kojem je nastupilo 49 ekipa.
Obje ekipe su odlično odigrale i zasluženo osvojile broncu.


Papaline su bile u skupini sa prvoligašem Lokomotivom iz Zagreba koja je bila bolja od nas sa 1-0, sa Mladosti iz Zaboka i Istrom iz Pule koje smo pobijedili.
U četvrtfinalu susreli smo se sa Breganom i u triler završnici pobijedili na penale.
U polufinalu sastali smo se opet sa Lokomotivom koja je i ovoga puta bila bolja i zasluženo prošla u finale. U utakmici za treće mjesto pobijedili smo Frankopan sa 1-0.


Pod vodstvom trenera Filipa Vojvodića za papaline su igrali: Luka Rončević,Dean Vidaković,Šime Kombura,Mateo Tomasov,Lucas Palčić,Roko Ivanov,Veit Nedoklan,Toma Brižić,David Vitlov,Leo Ladić,Vito Pažanin,Andrej Milolović,Šimun Magić,Korina Mikela i Borna Karlović.




Tići su u skupini ostvarili sve pobjede. Svladali smo Potpićan, Frankopan i OŠ Lokomotivu. U četvrtfinalu bolji smo bili od Mladosti iz Zaboka.
U polufinalu smo na penale poraženi od domaćina Banjola dok smo u utakmici za treće mjesto svladali Potpićan također na penale.


Za tiće su igrali:Martin Tanjić, Gabriel Šarović,Tadej Kolega,Šime Tadija, Elena Pedišić, Gabrijel Šimićev,Luka Zupan,Niko Drašković,Dino Bačinić, Frane Milin,Jakov Županjac,Rino Mikela,Teo Kurtin,Val Kolega,Roko Ranj,Mišel Alavanja,Lovre Ugrinić i Pablo Kolega.