IDEMO DALJE...

IDEMO DALJE...


Prije svega svima sretna nova godina!


Sa sutrašnjim danom počinje za naš kolektiv još jedna sportska godina u kojoj nas kao i uvijek čeka puno obaveza i izazova!
No, prije nego krenemo osvrniti ćemo se na 2023. koja je bila dosta uspješna.


Kao što znate, naš Klub broji oko 160 djece i oko 25 seniora koji nas takve čini najbrojnijim i najaktivnijim sportskim Klubom na naša dva otoka. Na razini godine svaka naša natjecateljska kategorija odradi između 100 i 120 treninga te odigra oko 40-tak utakmica.
S obzirom na naš položaj i da svaki drugi vikend sa 7 ekipa idemo na gostujuće utakmice možemo reći da nam je u odnosu na druge Klubove u županiji ipak najteže!


Osim sa natjecateljima, radimo i sa djecom od 4 do 6 godina koji dva puta tjedno treniraju u dvoranama u Neviđanima i Preku te u toplijim mjesecima na igralištu u Sutomišćici.


Što se tiče sportskih rezultata krenuti ćemo sa seniorima koji su u prošloj sezoni ispali u 2.ŽNL. Sa sportske strane to je neuspjeh, no ipak naša realnost zbog objektivnih okolnosti a ponajprije zbog nemogućnosti igranja svojih domaćih utakmica u Sutomišćici! U 2.ŽNL trenutno smo na polusezoni prvi sa bodom prednosti nad Raštanima.


Kadeti su prošle sezone osvojili naslov prvaka Medužupanijske lige i potvrdili kontinuirano dobre igre unazad nekoliko godina. Trenutno su na polusezoni drugi sa pet bodova iza Gospića.


Pioniri su i prošle i ove sezone ušli u 1.ŽNL te takodjer potvrdili dobre rezultate. Osvojen je turnir u Turnju i nastupili smo na turniru u Međugorju.


Mlađi pioniri su imali vrlo uspješnu godinu!
Osim jako dobrih igara u Ligi, odličan nastup na Cataleya cupu gdje su osvojili srebro i osvajanje turnira u Dražicama što nam je bilo posebno drago. Takodjer i nastupili smo na turniru u Međugorju i na humanitarnom turniru Antonio Jurjević.


Tići su osvojili 2.ŽNL u nevjerojatnoj završnici prvenstva te su osvojili brončanu medalju na turniru u Banjolama!


Papaline su se kvalificirale među 10 najboljih ekipa u županiji te također osvojili broncu na turniru u Banjolama!


Sutra gazimo u svoju 28 godinu otkad postoji naš Klub te svim našim članovima i njihovim obiteljima želimo puno sreće i zdravlja!


#2otoka1klub