U drugom prvenstvenom kolu seniori Sv.Mihovila gostovali su na Pagu kod novog člana 2.ŽNL.
U "bodulskom" derbiju sa visokih 5-0 slavili su gosti sa Ugljana i Pašmana.


Pažani su dobro krenuli u susret i u prvih desetak minuta opasno ali bezuspješno zaprijetili gostujućem vrataru Fantovu.
To kao da je probudilo goste koji su u samo osam minuta riješili pitanje pobjednika.
Prvo je Šime Sikirić u 25. minuti sa nekih dvadesetak metara po sredini silovito proparao mrežu domaćih za 0-1. U 29. minuti Leon Cukar pogađa iskosa sa lijeve strane za 0-2 a u 33. minuti već je 0-3 kada opet Šime Sikirić završava jednu lijepu akciju gostiju.


U drugom poluvremenu Sv.Mihovil dominira i stvara brojne prigode no postiže samo dva gola. Leon Cukar u 48. minuti topovski pogađa za 0-4 a Luka Masar u 90. minuti postiže pogodak za konačnih 0-5. 
Valja istaknuti odlične uvjete za trening i igru nogometnog kluba Pag koji osim odličnog glavnog terena ima i pomoćni teren sa umjetnom travom te nove klupske prostorije.
Takodjer, kod Sv.Mihovila, na teren se nakon skoro dvije godine izbivanja zbog ozljede, vratio Mate Dundov. Isto tako, povratnik u momčad je bivši prvoligaški igrač Šime Maruna. 


U sljedećem kolu Sv.Mihovil dočekuje NOŠK iz Novigrada!


Marko Kolega: Čestitam svojim suigračima na pobjedi. Dominirali smo od prve do zadnje minute i zasluženo visoko slavili. Pohvalio bi domaćine na fer i korektnoj igri te fenomenalnim uvjetima. Nadamo se da ćemo i mi uskoro dobiti teren normalnih dimenzija kako bi igrali ligu više jer to apsolutno zaslužujemo. U sljedeća dva kola smo domaćini i trebamo poduzeti sve kako bi Sutomišćica ostala neosvojiva tvrđava!