U 4.kolu 2.ŽNL Sv.Mihovil je na Foši ugostio Debeljak, momčad koja je kao i Sv.Mihovil u prva tri kola ubilježila tri pobjede!

Kod domaćina zbog ozljede je nedostajao Aron Piler dok su gosti igrali oslabljeni neigranjem prve violine Karla Torbarine!

Domaći su krenuli odlučno i već u 1. minuti imali izvanrednu šansu! Luka Masar je izašao sam na vratara Dragaša kojeg prebacuje međutim lopta odlazi malo pored desne vratnice. Do vodećeg pogotka bodula igralo se čvrsto i agresivno te na trenutke nervozno ponajviše zbog odluka glavnog i pomoćnog suca koji su svojim odlukama isprovocirali jednu i drugu momčad. U 36. minuti domaći dolaze do vodstva. Masar je opalio sa nekih dvadesetak metara i matirao gostujućeg vratara za 1-0. Rezultat s kojim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu Sv.Mihovil je nadigrao goste u svim segmentima igre. Na 2-0 povisio je Josip Zelenčić. Josip Anić izveo je korner i fenomenalnim centaršutem pronašao Zelenčića na drugoj stativi koji glavom zakucava loptu u mrežu.

Za 3-0 strijelac je Šime Sikirić. Odlično je Leon Cukar probio po lijevoj strani i precizno uposlio Sikirića kojem nije bilo teško zabiti.

Točku na i postavio je mladi Maro Mekelenić u 90. minuti kada mu je idealno asistirao Sikirić.

Ovom pobjedom, četvrtom zaredom, Sv.Mihovil je zadržao prvo mjesto na tablici.

U sljedećem kolu gostujemo kod Vrčeva.

Luka Masar: Zasluženo smo slavili i uzeli nova tri boda. Znali smo da je Debeljak dobra ekipa i da će biti teško međutim mi smo se za njih izvanredno pripremili. Svi igrači su bili odlični te su dali sve od sebe. Kad je tako onda se ne bojimo nikoga. Atmosfera u momčadi je odlična i jedva čekamo sljedeću utakmicu.