U trećem kolu 2.ŽNL seniori Sv.Mihovila došli su do nova tri boda pobjedom 5-2 nad Noškom iz Novigrada!

Trećom uzastopnom pobjedom boduli su zadržali mjesto u samom vrhu ljestvice.

Iako se čini da su domaćini lakoćom došli do nove pobjede, na terenu i nije baš tako bilo.

Sv.Mihovil u ovoj utakmici nije mogao računati na Anića i Cukra, no zato su nakon dugo vremena u prvoj jedanaestorici bili Mauricio Lucin i Mate Dundov!

Domaći su cijelo vrijeme imali inicijativu i redali šanse ali prvi pogodak pada tek u 37. minuti kada Donat Kolega asistira Luki Masaru koji preciznim udarcem savladava vratara gostiju Marušića.

U 43. minuti gledamo najljepši trenutak utakmice! Kapetan Filip Vojvodić sa 40 metara topovskim udarcem pogađa sami kut gostujućih vrata za 2-0 i miran odlazak bodula na odmor.

Međutim, gosti se nisu predali odigravši furioznih 15 minuta nastavka utakmice kada su izjednačili na 2-2 i bili bolja momčad na terenu.

Vidjevši da je vrag odnio šalu, domaći su ubacili u brzinu više i poveli 3-2 u 72. minuti. Jednu dugu loptu Masar je prebacio za Šimu Sikirića koji asisitra Mati Dundovu za 3-2. U 82. minuti domaći su mogli odahnuti. Ikona HNL-a Šime Maruna smirio je jednu loptu na vrhu šesnaesterca i lijevom nogom pogodio malu mrežicu gostujućih vrata za 4-2. U 90. minuti za konačnih 5-2 pogodio je Luka Masar kada se najbolje snašao u gostujućem petercu.

U sljedećem kolu Sv.Mihovil dočekuje Debeljak.

Donat Kolega: Zaslužena naša pobjeda medjutim moramo shvatiti da se ne smijemo opuštati bez obzira što smo vodili dva razlike. Zbog nonšalancije umalo smo ostali bez bodova. Drago mi je da smo shvatili ozbiljnost situacije i utakmicu riješili u svoju korist. Čestitam suigračima na novoj pobjedi i ne preostaje nam ništa drugo nego da damo sve od sebe da nastavimo pozitivan niz.